Påskhelgen i Malmö

ägg

Påsken firades nere i Malmö hos mina vänner Micke och Ullis. Helgens huvudsakliga tema har genomgående varit mat med några undantag för konst, golf och tv-spel. Matglädjen var stor i Malmö. Det bakades surdegsbröd, kokades musslor i vin, ungnsbakades laxknyten, köptes ostar, marmelad och färsk rökt makrill. Det gjordes aioli och romröror. Ja, det var inte många gånger man behövde gå hungrig.

Att laga mat, riktigt god mat på bra råvaror, är en av mina favoritaktiviteter, speciellt tillsammans med vänner. Jag fick Per Morbergs kokbok i födelsedagspresent nyligen så det fattas bara att jag renoverar köket så kan jag köra igång matlagningen på allvar. Det är roligt att laga mat men det är ännu roligare när man har bra verktyg och material att jobba med.

Jag har lagt upp lite bilder från helgen på Flickr.

Annonser

1 Response to “Påskhelgen i Malmö”


  1. 1 cissan tisdag, april 14, 2009 kl. 22:37

    Nej, vilka coola ägg!
    Riktigt snygga.
    /Cissan


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s




Twitter

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

RSS Senast lyssnade

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Delicious


%d bloggare gillar detta: