LaVance tar revanc(sh)

Alla hjärtansdags förmiddag firades tillsammans med ett gäng vänner på café LaVance på folkungagatan. Det blir veckans kafé som hamnar under luppen. Har varit här en gång tidigare och ätit en halvdann gulachsoppa. Den här gången blev det bulgur och kycklingspett. Betydligt bättre men urvalet av olika sorters soppor är ett stort plus för menyn, speciellt i såna här kalla ruskiga tider.

Det finns gott om sittplatser men stället känns inte för stort då hälften är belägna på en etagevåning med två soffor. Inredningen är väl inte den mest inspirerande men det är riktigt trevligt med soffor på kafféer, något som jag saknar på många ställen i Stockholm. Kafé LaVance ligger centralt beläget på folkungagatan (strax ovanför folkets kebab) på söder. De erbjuder ett stort urval av maträtter till helt resonabla priser, finns även kladdkakor och annat gottigt att få till kaffet. Om du bestämmer dig för en vanlig kopp kaffe får du deras s.k. ”special kaffe” i en kaffepress som rymmer två koppar. Mycket angenämnt och gott kaffe också. Inte mycket som är negativt på det här stället som ni märker. Om något så är det kanske bristen på personlighet som gör att man inte riktigt känner sig som hemma här.

  • Lokal & belägenhet: *****
  • Service: ****
  • Atmosfär: ***
  • Meny & priser: ****
  • Totalt: ****
Annonser

1 Response to “LaVance tar revanc(sh)”


  1. 1 Lavance lördag, juli 25, 2009 kl. 00:25

    Du är jätte välkommen tillbaka och prova någon av våra andra soppor för just gulachsoppan gör vi inte själva. Tips: prova fisksoppan =)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Twitter

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

RSS Senast lyssnade

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Delicious

Annonser

%d bloggare gillar detta: