Veckodagar är vi allihopa

Så där ja. Det är helg igen. Inte för att det säger så mycket om min vardag längre. Jobbar och pluggar numer minst lika mycket under helgen som på vardagar. Känns lite trisst. Men jag har stora förhoppningar om att saker och ting kommer att lugna ner sig om en vecka eller två. Senaste tiden har jag inte vart optimalt effektiv heller. Den kreativa sidan har varit blockerad och suttit med uppgifter som borde tagit ett par timmar, en hel dag. Det känns lite motigt och ökar stressen ännu mer. 

Idag unnade jag mig i alla fall att, efter att ha gjort klart en (av två) blogganalyser, att träffa David, Fibban och Linus inne i stan. Möttes upp på Haberdashery som visade upp Levis Red AW-kollektion. ”Not the cheapest but the best” är deras slogan och i Sverige hittar du den endast hos Haberdashery. Allt i kollektionen har designats och sytts med tanke på minimalt spill. Självklart eftersom vi lever i en sjukt miljömedveten tillvaro. Efter några öl där drog vi vidare till en mysig, närliggande restaurang för middag och lite mer öl. Kvällen avslutades på Bauer. En förhållandevis lugn och tidig kväll men ändock mycket trevlig.

Imorgon blir det lunch/fika med Jess, samt lite städ och jobb innan jag får middagsgäster. Det blir kvalitetshäng här hemma tillsammans med David, Shadi, Elham och Klas. Massor av god mat, vin och tilltugg. Kommer förmodligen bli oförskämmt trevligt.

Annonser

0 Responses to “Veckodagar är vi allihopa”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Twitter

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

RSS Senast lyssnade

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Delicious

Annonser

%d bloggare gillar detta: