Ännu en riktigt lyckad helg till ända

Började fredagen på Popaganda tillsammans med Klas, Helena, Alexandra och Elin. Shout out louds, Säkert! och Teddybears Sthlm var riktigt grymma. Var skönt att få komma iväg på åtminstone en liten festival i sommar. Popaganda kan nog komma att bli en riktigt bra stadsfestival. Eriksdalsbadet funkade utmärkt som festivalområde, herrarnas konstsims uppvisning var pausunderhållning på hög nivå. Kvällen avslutades på Clarion där Firefox AK lirade elektronisk danspop.

På lördagen blev det dags för kräftskiva i Johanneshov tillsammans med vänner och bekanta. Micke och Ullis kom upp från Malmö och Cilla kom hem från Oslo. Mycket trevlig tillställning som tog sig från ängen, hem till mig för lite Sing Star och sen vidare till Kvarnen. Efter ett misslyckat försök att få komma upp i Skrapan gav sig de sista tappra, jag, Cilla, Lena och Josef hem till Lena och Josef för efterfest. Det resulterade i att samtliga låg utspridda i vardagsrummet, sovandes, efter 10 minuter.

Söndagen började bra med en redig brunch, lite Gilmore girls och målande. Tog en sväng på stan, letanades hattar och byxor. Själv hittade jag en finfin stickad kofta i Encore-butiken. Avslutade shoppingdagen på söder med en traditionsenlig fika på Louie Louie med kladdkaka, capuccinos och salami/brie-macka. Lagom till kvällen blev det paj- och sällskapsspelskväll hemma hos Davidssons. Mycket hög mysfaktor. Fick även tillfälle att nyttja min nya kofta som är förvånansvärt varm.

Nu börjar en ny vecka med en hel del skola och jobb att ta tag i.

0 Responses to “Ännu en riktigt lyckad helg till ända”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Twitter

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

RSS Senast lyssnade

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Delicious

Annonser

%d bloggare gillar detta: