Läsvärt i sommar

Tänkte att nu när många har semester eller ska ha semester och det börjar bli riktigt varmt ute kan det vara trevligt att veta vad man ska ta med sig till stranden förutom sololja, speedos och hantlar. Något att läsa förstås!

Den tidning som jag fallit för allra senast och mest är svenska Filter. Riktigt trevligt, välskrivet magasin med långa reportage och kortare features blandat. Alltihopa är nästan alltid intressant och läsvärt. Det lilla formatet passar utmärkt på stranden, nu kan du ligga på rygg och läsa hur länge du vill utan att bli trött i armarna. En klassiker är annars The New Yorker, sofistikerat, omsorgsfullt nedskrivna texter och alltid snyggt packeterat. Eftersom jag är en wannabe-speljunkie som gillar att läsa om dataspel och spelindustrin så är det förstås europas bästa speltidning Edge som gäller. Själv var jag tvungen att säga upp prenumerationen då jag började plugga. Den passar utmärkt nu när man inte vill sitta inne och spela när solen skiner ute.

Jag vill även redan nu tipsa om oktober-numret av Esquire, för att fira deras 75-års jubileum ger dom ut 100 000 ex av tidningen med en rörlig framsida.

Annonser

0 Responses to “Läsvärt i sommar”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Twitter

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

RSS Senast lyssnade

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Delicious

Annonser

%d bloggare gillar detta: